Ustvarjeno 20 November 2022 Zadnja posodobitev 18 December 2022
Avtor Super User

Ju-jitsu klub ADK Maribor se je dne 19.11.2022 udeležil mednarodnega tekmovanja v ju-jitsu, ki je potekalo v Skopju (MAK). Na turnirju je sodelovalo 19 klubov iz sedmih držav, skupaj preko 250 tekmovalcev. Člani našega kluba so na tekmovanju osvojili eno prvo mesto, dve drugi in dve tretji mesti.

JJK ADK Maribor se je prav tako uvrstil v finale ekipne Jadranske ju-jitsu lige, kjer je nastopilo osem ekip iz šestih držav:

1. RONIN Smederevo (SRB)
2. JJK SLAVIJA Istočno Sarajevo (BIH RS)
3. JJ TEAM BOLGARIJA Burgas (BUL)
4. PANDA Herceg Novi (MNE)
5. JJK ADK Maribor (SLO)
6. LOZNICA Loznica (SRB)
7. OSENSEI BALEKS Štip (MAK)
8. MINOTAUR Banja Luka (BIH RS)

 

Ekipo JJK ADK Maribor so zastopali: Peter Golob, David Kores Urlep, Tristan Zemljič, Maks Gorjup Zupančič, Filip Žavcer, Džan Filipović, Primož Doberšek in Dejan Drobne.

V četrtfinalu je ekipa JJK ADK Maribor premagala ekipo JJK LOZNICA (SRB) z rezultatom 4 proti 3. Zmage so prispevali Dejan, Filip, Primož in Džan.

V polfinalu je bila boljša ekipa JJK MINOTAUR iz  Banja Luke (BIH RS) z rezultatom 5 proti 2, tako da je ekipa JJK ADK Maribor osvojila končno tretje mesto. Zmagi sta prispevala Peter in Dejan.

Naslov prvaka ekipne Jadranske ju-jitsu lige je obranila kipa SLAVIJE iz Istčnega Sarajeva (BIH RS), ki je z rezultatom 6 proti nič premagala MINOTAUR iz Banja Luke.

Ekipo JJK ADK Maribor je v Jadranski ligi vodil Dejan Drobne z podporo Iztoka Drobneta. Tehnično vodstvo celotnega tekmovanja sta opravila Danilo Steinman in Neven Šrok, vodja sodnikov na tekmovanju in v Jadranski ligi je bil Karl Kelc svetovni A sodnik.

Čestitke tekmovalcem JJK ADK Maribor za srčne borbe!

20221119 183402

 20221119 183722

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.