Ustvarjeno 05 Avgust 2017 Zadnja posodobitev 05 Avgust 2017
Avtor Karl Kelc

SPOŠTOVANI LJUBITELJI JU-JITSA

Šolsko leto 2016/17 je za nami. V klubu ponovno pričenjamo z delom in s tem z prvimi pripravami na sezono 2017/18. Najprej bomo pričeli z bazičnimi pripravami, ki so namenjene vsem članom kluba, ter vsem tistim, ki si želijo pridobiti zadovoljivo pripravljenost pred pričetkom bližajoče se sezone.

Z bazičnimi pripravami pričenjamo v sredo 9.8.2017. Zbor udeležencev priprav je ob 18.00 uri pred dvorano Tabor. Obvezna je športna oprema za tek in fitnes.

O vseh podrobnostih bodo udeleženci seznanjeni na samem zboru. Ure vadbe se bodo določale sprotno in bodo prilagojene večini udeležencev. Vodji bazičnih priprav sta trener Milan Borko, mojster ju-jitsa III dan (tel. 051676888) in trener Denis Kurbus, mojster ju-jitsa II dan (tel. 040472076). Priprave bodo potekale vse do konca avgusta 2017.

Prav tako v mesecu septembru pričenjamo z vpisom v našo športno šolo. JU-JITSU klub ADK Maribor bo vpis novih članov izvajal v prostorih kluba, vsak ponedeljek, sredo in petek od 16.00 do 21.00 ure. Vpis novih članov bo potekal od začetka meseca septembra pa vse do konca meseca oktobra. Vpis je prav tako mogoč preko spletnega obrazca na internetni strani kluba.

Prostori kluba se nahajajo v kopališču Pristan. Treningi potekajo v oblazinjeni in urejeni telovadnici, z vsemi rekviziti za vadbo borilnih veščin. Več informacij o samem vpisu in treningih dobite na telefonskih številkah vodij programa:

Denis Kurbus 2. DAN – vodja začetnih skupin (040472076)

Darko Vujčič 1 DAN – vodja otroških skupin (040839090)

Karl Kelc 5. DAN – vodja tekmovalne skupine (031684594)

Milan Borko 3. DAN – koordinator (041762246)

V letošnji sezoni bomo ponovno izvajali treninge dodatnih vsebin. Izvajali bomo tečaje street fighta na temeljih ju-jitsa.

Vljudno vabljeni

Vodstvo JJK ADK Maribor