Ustvarjeno 25 November 2018 Zadnja posodobitev 09 December 2018

Dne 20.11.2018 je bila objavljena najnovejša jakostna lestvica Svetovne ju-jitsu federacije. Z veseljem ugotavljamo, da sta tekmovalca Ju-jitsu kluba ADK Maribor Nejc Noč v kategoriji mladinci do 62 kilogramov in Eva Puhek v kategoriji mladinke do 62 kilogramov napredovala na skupno drugo mesto v svojih kategorijah. Obema je preboj uspel po odličnih rezultatih v letošnjem letu. Eva je po osvojitvi naslova evropske prvakinje v lanskem letu, letos dodala še zmago na odprtem Balkanskem prvenstvu v Atenah in tretje mesto na Evropskem prvenstvu v Bologni. Nejc je v mesecu marcu osvojil drugo mesto na Svetovnem prvenstvu v Abu Dhabiju, zmagal na odprtem Balkanskem prvenstvu v Atenah in osvojil tretje mesto na Evropskem prvenstvu v Bologni.

Odlični uvrstitvi Eve in Nejca sledijo še uvrstitve ostalih štirih tekmovalcev Ju-jitsu kluba ADK Maribor na svetovno jakostno lestvico. Med njimi najvišje mesto zaseda Dejan Drobne, ki je v kategoriji kadetov nad 81 kilogramov napredoval na skupno peto mesto.

Čestitke vsem!

20181029 094532