Ustvarjeno 25 November 2018 Zadnja posodobitev 25 November 2018

Tekmovalci Ju-jitsu kluba ADK Maribor so se udeležili mednarodnega tekmovanja "Skopje Open", ki je potekalo v Skopju (Makedonija). Na tekmovanju je nastopilo pet tekmovalcev, najbolj izstopata uvrstitvi Dejana Drobneta in Jake Vujčiča. Dejan je v svoji kategoriji osvojil prvo mesto, Jaka prav tako odlično drugo mesto.

Po končanem tekmovanju je Skopje gostilo še finale Ekipne Jadranske ju-jitsu lige. Na finalu so nastopile ekipe N&F Aleksinac (Srbija), Osensei Štip (Makedonija), Panda Herceg Novi (Črna Gora) in JJK ADK Maribor (Slovenija). V prvem polfinalu je ekipa JJK ADK Maribor po podaljšku z rezultatom 4 priti 3 premagala ekipo Panda iz Herceg Novega. V drugem polfinalu je ekipa N&F iz Aleksinca z rezultatom 5 proti 0 premagala ekipo Osensei iz Štipa. V borbi za tretje mesto je bila ekipa Pande boljša in zmagala z rezultatom 4 proti dva. V ponovitvi finala iz lanskega leta je ekipa N&F Aleksinac premagala ekipo JJK ADK Maribor z rezultatom 5 proti 1 in tako osvojila prvo mesto v Jadranski ligi za leto 2018.

20181121 002109