Ustvarjeno 17 Februar 2022 Zadnja posodobitev 18 Marec 2022
Avtor Super User

Ju-jitsu klub ADK Maribor je pripravil zimsko polaganje po pasovih, ki je potekalo v klubski telovadnici kopališča Pristan.

Prvič, od kar smo v klubu poleg ju-jitsa pričeli z načrtnim delom juda, je JJK ADK Maribor pripravil polaganje po pasovih tako za panogo Judo kot za panogo Ju-jitsu v istem terminu in istem prostoru.

K polaganju je pristopilo devetindvajset kandidatov v panogi ju-jitsu in devet otrok v panogi judo.

skupaj otroci judo in ju jitsu

 skupaj otroci komisija in predsednik jzs

S programom polaganja so pričeli otroci panoge Judo. Polaganje je vodil izkušeni mojster juda g. Zoran Kos, nosilec mojstrskega pasu Juda 3. dan. Pomoč pri polaganju je nudil glavni trener otroških skupin juda v JJK ADK Maribor g. Samo Sagadinj, mojster Juda 1. dan.

judo polaganje otroci

judo podelitev diplom

judo otroci

V nadaljevanju so svoje znanje za pridobitev višje stopnje pasu v panogi ju-jitsu najprej prikazali otroci, nato še ostali polagalci starejših skupin. Polagalno komisijo so sestavljali: predsednik komisije g. Milan Borko mojster Ju-jitsa 3. dan, karate 1. dan ter člana Darko Vujčić mojster ju-jitsa 1. dan in Robert Jeseničnik mojster ju-jitsa 1. dan.

ju jitsu mlajša skupina

ju jitsu starejša skupina

Veseli nas, da je polaganje pasov potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju z veliko mero strokovnosti. Kljub dvema različnima, po drugi strani pa podobnima borilnima veščinama, je bilo v projektu videti predvsem medsebojno uspešno sodelovanje.

Zahvaljujemo se predsedniku Judo Zveze Slovenije g. Lovrenciju Galofu za obisk ob dogodku v našem klubu!

Karl Kelc

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.